Aandacht voor kwaliteit

 

We zijn vanuit ons eigen vakgebied lid van de volgende beroeps- en kwaliteitsorganisaties; LVVP, VGCT, VEN,  NVRG en NVPA. Aan deze lidmaatschappen worden verschillende eisen gesteld. Om hieraan te kunnen voldoen volgen we bijscholing, supervisie en intervisie. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van de recente ontwikkelingen in ons vakgebied en zetten we deze kennis in ten goede van de behandelingen.

 

Bij Psy-praktijk Grootegast worden de kwaliteits-standaarden ingezet als leidraad voor de behandeling. Deze kwaliteitsstandaarden geven een goed overzicht van de laatste stand van zaken rondom een specifieke aandoening en de behandeling hiervan. 

 

In het afgelopen jaar is er hard gewerkt om aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk Basis GGZ te kunnen voldoen. Hiervoor is de werkwijze van Psy-praktijk Grootegast opnieuw onder de loep gelopen en aangescherpt waar nodig. Zo hielden we de clienttevredenheid altijd al bij, maar deze is nu ook terug te vinden op de site en daardoor inzichtelijk voor iedere belangstellende.