Margriet de Boer

 

Mijn naam is Margriet de Boer en in januari 2017 ben ik gestart met Psy-praktijk Grootegast en hier werk ik met veel plezier. Ik ben nu ruim 20 jaar werkzaam in de zorg en begonnen als groepsleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Na een aantal jaren werken ben ik gestart met de studie orthopedagogiek omdat ik graag meer wilde weten over de ontwikkeling van kinderen in situaties die niet probleemloos verlopen. Na deze studie heb ik gewerkt in verschillende werkvelden als gedragskundige. In 2012 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en ik heb de EMDR opleiding gedaan. Ik heb ruime ervaring in verschillende werkvelden zoals de gehandicaptenzorg, ambulante behandelcentrum voor kinderen en jongeren met opvoed- en gedragsproblemen, zorg voor jongeren met een auditieve beperking en bijkomende problematiek en ik ben werkzaam geweest als therapeut in een praktijk voor traumabehandeling aan volwassenen. 

 

Ik ben geschoold tot:

 

Cognitief gedragstherapeut VGCT

GZ-psycholoog in het BIG-register (69048287125)

EMDR-practitioner

Orthopedagoog

 

 

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: 

 

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten

de Vereniging EMDR Nederland

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie

 

AGB-code:

94012470   

KvK:

56186681

 

 

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en de praktijk is gevisiteerd in 2020 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor 5 jaar. 

Psy-praktijk Grootegast voldoet aan de eisen voor het keurmerk Basis GGZ 2021 van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ.

Rosmarijn Los 

 

Bijna 25 jaar heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt in verschillende functies. Na de opleidingen HBO-Jeugdwelzijnswerk en Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling, ben ik geïnteresseerd geraakt in gezinsdynamieken en heb ik de opleiding Specialistische Systeemtherapie gedaan, met specialisaties Kind&Jeugd en Psychiatrie. Ik heb speciale belangstelling voor hechtingsgerichte gezinstherapie waarvoor ik een aantal trainingen heb gevolgd (Theraplay, AFFT/DDP, VIPP-SD).

Vanaf oktober 2019 ben ik systeemtherapeut bij Psy-praktijk Grootegast, daarnaast ben ik werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie. 

 

Ik ben geschoold tot: 

 

Systeemtherapeut NVRG

Ondersteuner VIPP-SD

 

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen: 

 

Nederlandse Vereniging Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

Beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociale therapeuten (NVPA)

 

SKJ gecertificeerd.

 

AGB-code:

94106298

KvK:

75889188

 

Voor vragen of verdere informatie kunt u mailen naar: rosmarijnlos@psy-praktijk.com